رویایت را آزاد انتخاب کن.

ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان داوطلبین محترم می توانند بدون شرکت در آزمون ورودی با توجه به موارد زیر رشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته یا ناپیوسته) را انتخاب و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان متشکل از کادری مجرب از اعضای هیات علمی متخصص و برخوردار از فضا و امکانات آموزشی و پژوهشی مناسب ادامه تحصیل دهند. مراحل ثبت نام: 1 - مراجعه به سامانه اینترنتی www.azmoon.org 2 - انتخاب نوع سامانه ثبت نام : کاردانی یا کارشناسی (پیوسته یا ناپیوسته) و ورود به آن 3 - در سمت راست منو با انتخاب محل های دانشگاهی (نظام آموزشی تمام وقت- استان قزوین- واحد تاکستان) لیست رشته های واحد تاکستان مشاهده خواهد شد (مطابق جدول زیر) جهت استفاده از سیستم ثبت نام دانشگاه آزاد میبایست حداقل از مرورگر Internet Explorer نسخه ۸/۰۰ یا بالاتر و یا مرورگر FireFox یا GoogleChrome استفاده نمایید. 4 - برای ثبت نام ابتدا با توجه به گزینه های سمت راست منو، کارت اعتباری خریداری نموده و ثبت نام اینترنتی را انجام داده و در پایان مراحل ثبت نام و در صفحه ثبت نهایی، سیستم به شما «رسید ثبت نام» خواهد داد. این صفحه را چاپ کرده تا در صورت بروز مشکل همراه خود داشته باشید. 5 - بعد از اتمام مراحل ثبت نام داوطلب از تاریخ ۹۶/۶/۱ با در دست داشتن مدارک ثبت نام (به شرح بند ۷) و رسید ثبت نام شخصا به دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان-واحد آموزش دانشگاه مراجعه نمایند. 6 - مدارک لازم برای داوطلبین مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته: اصل شناسنامه به همراه 2 برگ کپی از تمام صفحات، اصل کارت ملی به همراه ۲ برگ کپی، اصل مدرک یا گواهی موقت پیش دانشگاهی و یا اصل دیپلم نظام قدیم به همراه ۲ برگ کپی، ۴ قطعه عکس۴ ×۳ ، اصل کارت پایان خدمت به همراه ۲ برگ کپی (مخصوص آقایان) مدارک لازم برای داوطلبین مقطع کاردانی پیوسته: اصل شناسنامه به همراه ۲ برگ کپی از تمام صفحات، اصل کارت ملی به همراه ۲ برگ کپی، اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم نظام جدید متوسطه به همراه ۲برگ کپی، ۴ قطعه عکس ۴×۳ ، اصل کارت پایان خدمت به همراه ۲ برگ کپی (مخصوص آقایان) مدارک لازم برای داوطلبین مقاطع کارشناسی ناپیوسته: اصل شناسنامه به همراه ۲ برگ کپی از تمام صفحات، اصل کارت ملی به همراه ۲ برگ کپی، اصل مدرک یا گواهی موقت کاردانی پیوسته و یا ناپیوسته به همراه ۲ برگ کپی، ۴ قطعه عکس ۴ ×۳ ، اصل کارت پایان خدمت به همراه ۲ برگ کپی (مخصوص آقایان)

منتشر شده در 1396/6/5 ساعت 18:30:53    » بازدید امروز: 20   » بازدید دیروز: 18   » افراد آنلاین: 1   » بازدید کل: 126